Az új különleges töltetű, elsősorban szívre helyezhető Kozmikus Fény párna, most mindenki számára hozzáférhetővé vált...

hogy EGYütt DOBBANjon a SZÍV...

1. Tönkölybúza (héja) 90%-ban azaz (Si(OH)4) ,SZILICIUM !!!
A következő időszakban, szilicium kristályosodik az emberi szervezet... 

A tönkölypelyva (latinul gluma) a pázsitfüvek és sásfélék virágát körülvevő murvalevél, vagyis a gabonaszemeket borító hártyás levélkék illetve ezeknek a csépléskor leváló és összegyűlő tömege masszírozó hatást fejthet ki alvás közben, oldhatja az izomgörcsöket.

Különféle alváspózokban is tökéletesen megtámasztja a gerincet és a fejet.

Harmonizálhatja a keringést, a nyak- és vállizmok ellazulhatnak, így az alvás tökéletesen pihentetővé válik. Kiválóan alkalmazkodik a fej, nyak és váll formájához, így csökkenti az ezekre nehezedő terheket, enyhítheti a migrénes panaszokat is.

2. Rózsaszirom ( Erdélyből a Jézus kertjéből )   

Kedves Lélekcsalád manufaktúra tagunk Sándor Erdélyben nekünk nevelte szeretettek a kertészetében. A kertészetet régi sugallat alapján " Jézus kertjének" nevezte el.

Volt olyan év, hogy a kert körül minden lefagyott, a kertet megvédte egy bizonyos szeretet erő.

Tudtad, hogy mi vittünk a Pilisi " Csillagösvényről" földet, s Szintén eilisi erőkkel megÁldott Szűzanya forrásból videt a helyre?

3. Vadvirág a Csíksomlyói nyeregből

Minen évben pünkösdkor elmegyünk a Napbaöltözött Boldogasszony tiszteletére Erdélybe és a Nap Éltető FRISSÍTŐ erőivel feltöltjük a párnát, és legutolsó alkalommal sugallat vezérelve, Földanyátol és a hely szellemétől engedélyt kérve leszedtünk bizonyos ott kinövő virágokat és ezt is mint a többit információ jelleggel összekevertük a többi alapanyaggal 

4. Istenfa

Schall Attila szakrális botanikus barátunk szeretettel neveli

+ A többi TITOK, a varázslat része: FÉNY IN_formáció...

Amikor elkészülnek a párnák és a huzatok is rákerülnek, akkor egy plusz FÉNY IN_FORMÁCIÓVAL látjuk el...

Bevezető áron!

... SZER a Szívnek

  Elhoztunk Csíksomlyóról a pünkösdi felkelő nap első sugarát. 

  Szeretet kiáradásának áldását,  amire most a JóISTEN legtisztább képviselője, a Nap "RÁ" is mutat (sugarával). Aki számára még ezek után sem volt VILÁGOS, itt égi jelenlét van! 

  Különleges 1üttállás: mire elkészült a videó, különleges módon jutott el hozzám ez a zene, döbbenet vagy inkább csoda, hogy előbb megszerkesztettem a képet, majd jött a zene, SEMMIN nem kellett változtassak rajta. PONT... 

  íme:

  Figyeljétek a Záró sorokat: "Szeretetben, egységben, újat teremtsenek."

  Ismét egy különleges 1üttállás: Aranyosi Ervin Sugallat alapján küldött nekem tényleg váratlanul egy verset a Hálapárnáról! Íme:


  Aranyosi Ervin: Hálapárna 

  Mi lenne, ha minden este hála párna várna? 
  Ha az álom pihentetőn, mindig rád találna?
  Segítene teremteni sokkal szebb világot,
  s elkerülnéd a nyomasztó, megkínzó rémálmot!

  Ha az élet kisimulna, s párnád pihentetne,
  mit szólnál, ha vágyaidat felfedeznéd benne?
  Ősi eszköz, búza pelyva őrízné az álmod,
  segítene a jó utat végre megtalálnod! 

  Feltöltődnél éjszakánként, kipihentté válnál,
  a másnapi feladatra frissen készen állnál!
  Elárulom, lehet neked, ilyen éji társad,
  mostantól rád pihentető. édes álmok várnak! 

  A Csíksomlyói felkelő NAP sugaRÁval bekódolt párnákat ez évben is, mint ezt megelőző években is hazahoztuk és kibontottuk.

  Még egy egybeesés: Kibontottuk és akartuk tölteni, erre elhívtak egy reklámfilm forgatásra, ezért vasárnap töltöttük meg.  Hálás szívvel vettük tudomásul, hogy PONT egy úgynevezett 10 milliószoros nap tesszük ezt.

  TUDTAD? Mi minden párnát saját kézzel töltjük meg, a kedvesem tarja míg én a Szeretet, Áldás, Hála, Béke, Egészség, SZERelem érzéseket kívánom bele, így töltjük meg. 

  Az oldalra elkezdtük feltölteni a vásárlói véleményeket:

  Köztiszteletben álló emberek véleménye:

  Csíksomlyói nyeregből

  Mi a Hálapárnát folyamatosan fejlesztjük. 

  Különleges szent helyekről is származó szakrális növényekkel, pl. a Csíksomlyói nyeregből frissen gyűjtött lila mezei virággal, melyeket alázattal és hálával gyűjtöttük be .

  Csodás 1ÜTtállás: a képen Orosz Péter szakrális helyen, időben a Föld szívcsakrájánál Nimród Király születésnapján. 2023.06.18. DOBja a csíksomlyói hegyekből hozott esszenciát a 700 méteres hegyről. 

  Tudtad?

  1. Mi az aranyvirág párna?

  A Hálapárna Lélekcsalád manufaktúra legújabb, szintén sugallat alapján elkészített, mindenki számára anyagilag is elérhető belső párna.

  2. Rendelés menete

  Használd a webáruházat, értesítést kapsz ha rögzítettük a megrendelést, a megadott telefonszámon keresünk, mert minden megrendelést leellenőrzünk csak ez után kezdjük hozzá a párnáknak az elkészítését. 

  3. Menyi idő alatt készül el a párna?

  Az Aranyvirág párnát ha gyorsan rendelsz akkor készletről pár napon belül magadhoz ölelheted.
  Mivel Szertnénk tudatni Veled, hogy az Aranyvirág párnától eltérően a HÁLAPÁRNA külső huzattal, benne Hálazsebbel is rendelkezik, nem csak hímezve hanem nyomtatva is megrendelhető ezért ez sok esetben több hét is lehet, de akár másnapra is elkészülhet, ha  a készleten van. 

  A rugalmasság felgyorsítja ezen folyamatot is, telefonon keressetek minket bizalommal. 

  3+1. Lehet-e egyedi képeket, pl. családi képet nyomtatni a párnákra?

  Lehet, időigényesebb, a szerkesztés miatt is többletköltséggel jár. ilyen esetekben e-mailben keressenek: halaparna8888@gmail.com 

  Most mindenről lehullik a lepel, 

  A Hálapárna  titkos összetevője

  Isten hozott a 88888888.hu honlapon
  Isten hozott a 88888888.hu honlapon

  "SZILÍCIUM az ÚJ DNS alapja" 

  Szilícium építi: - a kötőszöveteinket, csontrendszerünket, idegrendszerünket.

  Az egyik legfontosabb eleme az Emberi testnek. A Szilícium rugalmas, fiatalos testet biztosít számunkra. Kellő odafigyeléssel vissza fiatalítja a testet, erősíti, nyugtatja az idegrendszerét..." Hesse Hedvig Tóth

  Kevesen tudják, hogy a Hálapárna egyik fontos eleme  az ősi magyar tönköly búza pelyva.

  Jó ha tudjuk, hogy 3 évig árasztja ki MAGából különleges illatanyagát,  a kovasav nyugtató eszenciáját, az első években a legerősebb. 

  FONTOS TUDNI!

  A tönkölybúza(héja)  hogy 90%-ban kovasavból áll. A kovasav, mint vízkötésű szilíciumdioxid, a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe behatolva kerül szervezetünkbe


  "A Nap nem csupán egy égitest, hanem  KONCENTRÁLT élő tudattal rendelkezik. " Demján-Antal Judit 

  ahogy a Szintén Sugallat alapján, Hálamisszionk keretében létrehozott a KözŐsÉgi MAGazinunk első adásának első részében láthattátok. 


  A következő időszakban  már most júniusban  (NAPISTEN havában )  új aktiváló fénykódok érkeznek, ami hitünk és tudásunk szerint ( és kb 25 elismert szakember véleménye szerint) átsegíthet az energetikai változások rendszerén).


  A párna egyik alapanyaga a Tönköly pelyva aminek alapanyaga  Szilicium kristályokból áll , pont úgy mint a  legismertebb ADAThordozó a pendrive. 

  Így még jobban érthető az amit kezdettől fogva "Használati útmutatás"ként javasoltunk   RAKD MI A NAPRA. mert a NAP SÚG... 

  " Isten ha üzenetet akar a füledbe súgni, nem lehajol, hanem felEmel MAGÁHOZ... ( Helikopteres kép)

  Most már láthatjátok egyre több tudós bizonyítja ( amit  kezdettől fogva mondtunk ) a NAP fog segíteni, hiszen a NAP indítja meg a MAGokat....


  Eljött az idő, hogy mindenki számára ELÉRHETŐ legyen az információ. 

  Hálapárnához sem szeretném tovább kötni az információ ezen módon való terjesztését, hiszen Lélekfilmesként és a Hálapárna dolgában is ez a FelAdatom az inFormáció árasztása. 

   

  Mi is kiáradunk nyílik a nemzetközi piac, a nagy érdeklődésre való tekintettel sokatok örömére, szintén Isteni rendben...


  Vásárlásával családod erŐSítheted, küldésünket segíted.   Kedvezményes áru Hálapárnáink:   huzattal és Hálazsebbel is rendelkeznek


   Ha kérdésed van hívj minket: +3630/4979005  

   A Hálapárna már bizonyított a vásárlók körében is

   Pár gombnyomásra vagy, hogy legyen Neked is ilyen HUZATTAL Hálapárnád, egészségesebb, feltöltő alvásod. 

   Köszönjük , hogy idődet szentelted arra, hogy megismerd a "magyar Csodapárnát"