Hálás vagyok párna (bevezető áron)Hálapárna jellemzői 27 x 44 cm Különleges töltéssel rendelkezik ez az elsősorban szívre helyezhető álló Hálás vagyok párna

ÖsszeRENDeződés HÁLApárnája

✅ Szeretettel,SzerElememmel készítjük

✅ Különleges töltettel rendelkezik:
(tönköly, rózsaszirom, istenfa, vadvirág...) 

✅ Arany színnel, szita nyomással készül
ez a párna külső huzat nélküli, tehát hálazsebet nem tartalmaz.
A belső viszont a legerősebb, legkülönlegesebb, bátran mondhatjuk minden Hálás szívvel fogja megérezni ezt az érzést. (ha érzed hogy Neked szól akkor most előállítás, anyagköltség áron adjuk...
"aki szívét osztja szét... " mert van rajzolt virág.

3 333 Ft

Párna mérete: 27 x 44 cm
hogy EGYütt DOBBANjon a SZÍV...

1. Tönkölybúza (héja) 90%-ban azaz (Si(OH)4) ,SZILICIUM !!!
A következő időszakban, szilicium kristályosodik az emberi szervezet... 

A tönkölypelyva (latinul gluma) a pázsitfüvek és sásfélék virágát körülvevő murvalevél, vagyis a gabonaszemeket borító hártyás levélkék illetve ezeknek a csépléskor leváló és összegyűlő tömege masszírozó hatást fejthet ki alvás közben, oldhatja az izomgörcsöket.

Különféle alváspózokban is tökéletesen megtámasztja a gerincet és a fejet.

Harmonizálhatja a keringést, a nyak- és vállizmok ellazulhatnak, így az alvás tökéletesen pihentetővé válik. Kiválóan alkalmazkodik a fej, nyak és váll formájához, így csökkenti az ezekre nehezedő terheket, enyhítheti a migrénes panaszokat is.

2. Rózsaszirom ( Erdélyből a Jézus kertjéből )   

Kedves Lélekcsalád manufaktúra tagunk Sándor Erdélyben nekünk nevelte szeretettek a kertészetében. A kertészetet régi sugallat alapján " Jézus kertjének" nevezte el.

Volt olyan év, hogy a kert körül minden lefagyott, a kertet megvédte egy bizonyos szeretet erő.

Tudtad, hogy mi vittünk a Pilisi " Csillagösvényről" földet, s Szintén eilisi erőkkel megÁldott Szűzanya forrásból videt a helyre?

3. Vadvirág a Csíksomlyói nyeregből

Minen évben pünkösdkor elmegyünk a Napbaöltözött Boldogasszony tiszteletére Erdélybe és a Nap Éltető FRISSÍTŐ erőivel feltöltjük a párnát, és legutolsó alkalommal sugallat vezérelve, Földanyátol és a hely szellemétől engedélyt kérve leszedtünk bizonyos ott kinövő virágokat és ezt is mint a többit információ jelleggel összekevertük a többi alapanyaggal 

4. Istenfa

Schall Attila szakrális botanikus barátunk szeretettel neveli

+ A többi TITOK, a varázslat része: FÉNY IN_formáció...

Amikor elkészülnek a párnák és a huzatok is rákerülnek, akkor egy plusz FÉNY IN_FORMÁCIÓVAL látjuk el...

KRISTÁLY A BELSŐBEN! LEGERŐSEBB ESSZENCIA

belső a legerősebb, legkülönlegesebb, bátran mondhatjuk minden Hálás szívvel fogja megérezni ezt az érzést. (ha érzed hogy Neked szól akkor most előállítás, anyagköltség áron adjuk...
"aki szívét osztja szét... " mert van rajzolt virág.

limitált kiadás összesen 3333db ilyen párna készül.

mindenki aki összekapcsolódik a Kozmikikus összekapcsolódásban és amikor elérjük a 3333 főt elsismerő oklevelet kap.
A párnát nyugodtan kirakhatod az ablakba (és az emléklapot bátran a falra.)
Sikerülni fog és addig is biztosan mondom, hogy nyugtatni fogja a szívedet, emelni az othonod és a családod rezgésszintjét...

+1... Mi_ÉRT? 🇭🇺💛☀️💛🇭🇺


"Szándékosan elválasztottak minket a természettől és minden természetestől. Tudták, hogy a föld csodáiból merítjük az erőnket. Egy ideig el lehet nyomni ezt az erőt. De most visszakapjuk. ... Ez a világ újra a szívünk tükörképe lesz. 

"Szabó Beáta

🇭🇺💛☀️💛🇭🇺
Hala.hu (épül) 

Www.88888888.hu

Vásárlásoddal  a Hála missziónkat is erősíted. 

Hálamissziónk részeként szeretettel ajánljuk a következő videóinkat, melyekből megismerheted a Hálás vagyok Hálapárna különleges erejét. 

A természet ereje párnába csomagolva, hálával és szeretettel töltve. Különleges pelyvapárna, egészséges, tiszta energia, lélek töltelék.

A pelyvapárna jól formázható, a bio pamut anyagnak köszönhetően jól szellőzik és nem melegszik túl. A pelyva levegős, könnyű, mégis stabil töltést ad a párnának.

Különféle alváspózokban is tökéletesen megtámasztja a gerincet és a fejet. Harmonizálhatja a keringést, a nyak- és vállizmok ellazulhatnak, így az alvás tökéletesen pihentetővé válik. Kiválóan alkalmazkodik a fej, nyak és váll formájához, így csökkenti az ezekre nehezedő terheket, enyhítheti a migrénes panaszokat is.

Gyors rendelés: 0630/49 79 005

Töltödjön a természettel

A pelyvapárna elősegíti a minőségi alvást, így csökkentheti a kimerültséget, a fáradékonyságot, az alvászavarokat, a fejfájást, az izom-, és ízületi fájdalmakat. Jótékony hatása lehet a menstruációs illetve a szülés utáni fájdalmakra és segíthet egy nagyobb betegség utáni felépülésben is.

A párnák halk rezgése a természetet varázsolja hálószobádba, ahol tested, lelked megpihenhet és feltöltődhet az éjszaka folyamán.

Hatékony eszköz

"…óriási jelentősége van annak, hogy olyan eszközökkel, melyek a természet energiáit és védelmét képesek bevinni az otthonainkba, szükség esetén rendelkezzünk…nagyon nagyon régóta nem volt, olyan időszak az életünkben, de még elődeinknek sem, amikor ilyen hatékony eszközre, ekkora szükségünk lett volna…" (Bódi Tibor ( Subás ) – Ősi dolgok tudója)