Portfólió

Itt add meg az alcímet

Kedves Ismerőseim!
Életem új állomásához érkeztem amelyben hála Orosz Péter -rel való találkozásomnak egy új álmom válik valóra, és mindezt Péter a születésnapomon 8:8-án hozta nyilvánosságra.
A Magyar Álom selyemképem volt az elindítója a találkozásunknak és szolgálatunk megvalósítása kezdetének.

Álmodtunk Péterrel egy olyan világot Nektek, amelyben lehetőség nyílik ezután a magyar kódokkal és a gyógyító szimbólumokkal ellátott selymeimet nemcsak selyem formájában, hanem a Hála párnára nyomtatott formában is megvásárolni, hogy a benne lévő Ősképek, kódok, és szimbólumok hatása által közelebb kerüljetek ÖnMAGatok isteni Forrásához, a bennetek élő Szeretethez mely utat mutat számotokra.
A Magyar Szimbólum rendszerrel festett selymeim és a Hálapárnára nyomtatott képeim a benne lévő ősképek által fejtik ki a hatásunkat. Mindannyiónk lelkében születésünktől fogva élnek ezek az ősképek, csak felszínre kell hoznunk őket. Ezek az ősképek segítséget adnak, hogy összekapcsolódjunk a bennünk lévő bölcsességhez, segítenek visszatalálni gyökereinkhez és a jelenbe helyezni azt.
A Gyógyító Kódok ellátott selymek és a Hála párnára nyomtatott gyógyító hatású képek a benne lévő információ és színvilág által segítséget adnak a lélek harmoniájának helyreállításában, és ezáltal a test öngyógyító folyamatainak beindulásában.

Ha lélekszinten össze tudsz kapcsolódni a a selyemre vagy Hálapárnára festett vagy nyomtatott kódokkal, színekkel, akkor a test öngyógyító folyamata elindul- és a test- lélek- szellem szintjén elindul az egyberendeződés, megtörténik a lélek harmóniájának helyreállítása,- ez kivetül a testre is mivel hármas egységet képviselünk.

Én csak egy közvetítő vagyok aki magyar jelképrendszerrel, gyógyító kódokkal és színvilággal ellátott rendszert hoz le a megrendelő számára, aki ha ezeket a kódokat magába fogadja egy más világ nyílik meg előtte, amely ÖnMAGához emeli és segíti Őt a kiteljesedésben.
Szeretettel ajánlom, hogy hallgassátok meg Péter videóját, és tekintsétek meg a benne látható Hálapárnára nyomtatott képeimet ami még csak a kezdetet jelenti számunkra.

Szívből kívánom, hogy egyre több Magyar Családhoz eljussanak ezek a termékek, melyek az ősiségünk megidézésében, őrzésében és a lélek harmoniájának helyreállításában és megtartásában adnak segítséget. Áldás!
Lendvay Katalin

https://www.facebook.com/H%C3%A1l%C3%A1s-vagyok-H%C3%A1lap%C3%A1rnahu-1448229231952126/

Elem
Elem
Elem

Biztosan észrevettétek, KÜLDETÉSÜNK van

Ilyen küldetés pl. a Magyar feltámadás Hálapárnát szinte ingyen juttassuk el az embereknek.
...mert "nem mindegy min alszunk"        Orosz Péter 3-4 Vlogjából kiderül mi ez az elhívás.
Vlog külön kérésetekre, a menüpontban elérhető hamarosan. 

Nyomtatott Hálapárna

Magyar Feltámadás
(Lendvay Katalin festményével)

kézzel mosható huzattal
100% természetes anyag
100% ŐSI tönkölybúza pelyva 

40*33 cm 7.700 Ft
40*40 cm 7.770 Ft  (elfogyott, előrendelhető) 

Ha a megrendelésedet bármi ok miatt még nem kaptad meg, jelezd és  küldjük természetesen az ajándék áron!